Popis

Popis produktu

Darček Dámske Unisex Batoh Školy Bežné Farebné Dreamcatcher Sova Tlač Cestovných Vlastné Kvalitné Šnúrkou Vrecko na Topánky, Taška

VEĽKOSŤ

Naše šnúrkou taška je unisex s rozmermi 33 cm x 38 cm, ktorý je dostatočne veľký na prepravu rôzne položky, ako sú športové oblečenie a obuv, rukavice, športové uteráky, plávanie zariadenie, a denné potreby.

Zvýšenú odolnosť a pohodlie: Naše šnúrkou batoh je vyrobený z high-density polyesteru, ktorý je super odolné a vydrží každodenné opotrebenie.Šnúrkou uzáver umožňuje rýchle ukladanie položiek a ľahko zložiť a vziať ich von.Hrubé šnúrkou zabraňuje ramená z toho, strangled a pomáha znížiť záťaž na ramená.

Stroj umývateľný: Umývateľný je potrebné pre všetky šnúrkou taška.Tieto šnúrkou tašky sú stroj umývateľný, odporúča sa použiť jemným čistiacim prostriedkom a zavesiť na suché!Účel: Tieto šnúrkou batohy sú veľmi vhodné pre školy, telocvične, športové, jóga, tanec, cestovanie, carry-on, batožiny, camping, turistiku, tímovej spolupráce, tréningy, atď.!Tento telocvični taška šnúrkou je aj pre mužov, ženy a deti skvelý darček.

Účel: Tieto šnúrkou batohy sú veľmi vhodné pre školy, telocvične, športové, jóga, tanec, cestovanie, carry-on, batožiny, camping, turistiku, tímovej spolupráce, tréningy, atď.!Tento telocvični taška šnúrkou je aj pre mužov, ženy a deti skvelý darček.

Sme odhodlaní vytvárať jedinečné a zmysluplné darčeky pre chlapcov a dievčatá pre vás, prináša viac šťastia a zábavy do vášho života.Vaša spokojnosť je náš najväčší výkon.

Kvalitné služby: Sme odhodlaní poskytovať zákazníkom s dobrou nákupné skúsenosti.Ak výrobok má akékoľvek problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás a my vám ho vyriešiť za vás do 24 hodín.

Ďalšie Informácie

Obkladový Materiál Polyester
Dekorácie Žiadne
Exteriér Žiadne
Pohlavie Unisex
Uzavretie Typ REŤAZEC
Kapacita Pod 20 L
Číslo Modelu sk6194/Farebné Dreamcatcher Sova Batoh
Kryt Dážď No
Štýl Príležitostné
Položka Druh Batohy
Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Technics iné
Rukoväť/Popruh Typ Mäkká Rukoväť
Vzor Typ Karikatúra
Vzor Farebné Dreamcatcher Sova Šnúrkou Tašky
Hlavný Materiál Polyester
Batohy Typ Softback
Výkon Systému Arcuate Ramenný Popruh
Dav Dámy, Dievča, Študent, teens, MUŽI, Unisex
Pôvod Kontinentálna Čína
Scény telocvičňa, Vonku, Denne, Škola, Nakupovanie, Pláže, Cestovanie

Recenzie

Taška pre posun dostal som veľmi spokojný s description-všetko sa mi páčilo

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Vyžadované polia sú označené * *

1 2 3 4 5