Popis

Popis produktu

drevené Myšou Pasce, Pasce na Myši pre Dom, Malé Myši, Pasca, Krytý Rýchle Účinné, Bezpečné, Hygienické pasca na myši Catcher pre Rodinu a Pet

Feature:

Bezpečné použitie - Nie jed, žiadne lepidlo, žiadny dotyk dizajn, veľmi bezpečný pre použitie a nie viac obáv z štekať prsty.Ľahko sa čistí pachy a krvi.

Jednoduché použitie a set - Stačí dať návnadu v pohári, a dal ho späť na myši, pasca, aby pasca svorka otvoriť, môžete umiestniť myšou pasce vonkajšie a vnútorné použitie.

Efektívne a vysoká citlivosť - Tieto myšou pasce sú viac účinné a bezpečné, v porovnaní s tradičnými dreva alebo kovu pasce.Len 0.025 lbs o hmotnosti môže aktivovať pasce.S výkonnými nehrdzavejúcej ocele jar, tieto pasce sú vhodné na úlovok malých myší.

Úplne eliminovať myš - Pomocou elektronických ultrazvukové zariadenie, dajte myši uniknúť dočasne, sa už nebude báť a vrátiť sa po určitej dobe.S našimi najlepšie myši, pasca, chytiť myš, aby sa zabránilo myší prísť znova.

Špecifikácia:

farba: Biela

Materiál: drevo

Veľkosť: 14*10 cm.

Hmotnosť: 60 g

Poznámka:

1.Vzhľadom na svetelné efekty, monitora jas , kontrast, nastavenia, atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe zvonenia, obrázky a aktuálnej položky.

2.Prosím, dovoľte 1-2 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka.

Package zahrnuté:

2 ks * myš pasce

Ďalšie Informácie

Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu pasce na myši

Recenzie

Tovar nedosiahol, peniaze na tento produkt nevrátila. AliExpress nesleduje spory, peniaze nevráti

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Vyžadované polia sú označené * *

1 2 3 4 5